Garrett Välijäähdytin Kenno Air-Air

Tuote on lisätty ostoskoriin!

Product image

Jatka ostoksia
Siirry kassalle

Kaikki tuotekehitys tapahtuu tiloissamme, joka sijaitsee Nykvarnassa Tukholmassa


Moottori / Viritys / Garrett Välijäähdytin Kennot / Ilma-Ilma Välijäähdytin Kenno, Garrett

Garrett huippuluokan ilma-ilma yleisjäähdyttimen kennot jotka käyttää edistynyttä Aerospace-tekniikkaa.

Olitpa sitten rakentamassa välijäähdytintä kilpailu tai katuautoa varten, Garrett on selvä valinta, jos haluat alan johtavaa tekniikkaa. Välijäähdyttimet tarjoavat kestävän jäähdytystehon nykypäivän äärimmäisten moottoreiden tuottamille korkeille ahtopaineille ja lämpötiloille.

Garrettilla on yli 75 vuoden kokemus välijäähdyttimistä (intercooler) ja heitä pidetään alan arvostettuna toimijana välijäähdyttimen suunnittelussa ja toiminnassa, tästä syystä Garrett on itsestään selvä valinta monille autoteollisuuden johtaville nimille.

Garrett käyttää välijäähdyttimen kennoissa levy- ja tankotekniikkaa (bar and plate). Garrett-välijäähdyttimen kennossa käytetyt tangot (bar) ovat paljon ohuempia kuin useimmat muut valmistajat voivat tarjota. Näillä ohuilla tankoilla on erittäin positiivinen vaikutus jäähdytyspintaan, painoon ja painehäviöön kennossa. Jäähdytyselementit ovat edistyksellinen korkean offset-koostumus, jolla on suuri tiheys ja jonka on osoitettu alentavan imulämpötilaa erittäin tehokkaasti.

Jokainen kenno on mitoitettu tietylle teholle, mikä helpottaa valikointia!