Garrett Välijäähdytin Kenno - Moottori / Viritys

Tuote on lisätty ostoskoriin!

Product image

Jatka ostoksia
Siirry kassalle

Tuotekehitys tapahtuu tiloissamme, joka sijaitsee Nykvarnassa Tukholmassa

Nopeat toimitukset suoraan varastoltamme
Pätevä asiakastuki
Nopia toimitus
Asiakastuki

Moottori / Viritys / Garrett Välijäähdytin Kennot

Garrett huippuluokan yleisjäähdyttimen kennot jotka käyttää edistynyttä Aerospace-tekniikkaa.

Garrett tarjoaa sekä ilma-ilma että ilma-vesi välijäähdyttimen kennoja.

Olitpa sitten rakentamassa välijäähdytintä kilpailu tai katuautoa varten, Garrett on selvä valinta, jos haluat alan johtavaa tekniikkaa. Välijäähdyttimet tarjoavat kestävän jäähdytystehon nykypäivän äärimmäisten moottoreiden tuottamille korkeille ahtopaineille ja lämpötiloille.

Garrettilla on yli 75 vuoden kokemus välijäähdyttimistä (intercooler) ja heitä pidetään alan arvostettuna toimijana välijäähdyttimen suunnittelussa ja toiminnassa, tästä syystä Garrett on itsestään selvä valinta monille autoteollisuuden johtaville nimille.

Garrett käyttää välijäähdyttimen kennoissa levy- ja tankotekniikkaa (bar and plate). Garrett-välijäähdyttimen kennossa käytetyt tangot (bar) ovat paljon ohuempia kuin useimmat muut valmistajat voivat tarjota. Näillä ohuilla tankoilla on erittäin positiivinen vaikutus jäähdytyspintaan, painoon ja painehäviöön kennossa. Jäähdytyselementit ovat edistyksellinen korkean offset-koostumus, jolla on suuri tiheys ja jonka on osoitettu alentavan imulämpötilaa erittäin tehokkaasti.

Jokainen kenno on mitoitettu tietylle teholle, mikä helpottaa valikointia!

Lue lisää

Sulje