BMC Air Intake System

Tuote on lisätty ostoskoriin!

Product image

Jatka ostoksia
Siirry kassalle

Tuotekehitys tapahtuu tiloissamme, joka sijaitsee Nykvarnassa Tukholmassa

Nopeat toimitukset suoraan varastoltamme
Pätevä asiakastuki
Nopia toimitus
Asiakastuki

Moottori / Viritys / Ilmansuodattimet / BMC Air Intake System

BMC ilmansuodatin kotelo

BMC on yksi maailman johtavista ilmansuodattimien tuottajista autoteollisuudessa, soveltuu sekä tie- että radalla ajamiseen.

BMC:n ainutlaatuiset ilmansuodatin kotelot tarjoaa parhaat puolet jos katsotaan: ilmavirtaa, suodatus kykyä, kylmän ilman syöttöä ja ulkonäköä.
Nämä patenttihakemuksessa olevat ilmansuodatin kotelot ovat aivan oikea valinta, jos do88:lta ei löydy mallikohtaista valmista ratkaisua tai kun avointa ilmansuodatinta ei voida sijoittaa riittävän kylmän ilman saannin varmistamiseksi.

Ainutlaatuinen järjestelmä, jossa on suljettu kotelo joka piettää ympäröivän lämmön ulkopuolella ja hyödyntää sen sijaan vain kylmää ilmaa snorkkelin kautta.
Todella hyödyllinen ratkaisu monissa tapauksissa ja sitä pidetään markkinajohtajana.

Suodattimet toimitetaan öljyttynä ja ne ovat käyttövalmiita heti toimituksen jälkeen. Ilmansuodattimilla on optimoitu suodatusalue, joka mahdollistaa sekä sivusuuntaisen että kartiomaisen ilman sisääntulon ja ne ovat sopivia kaikkiin auto- ja moottoripyöräsovelluksiin, ja niitä voidaan käyttää ilmamassamittareiden kanssa.

Suodattimet on valmistettu puuvillamateriaalista, joka läpäisee suuren ilmavirran, moni kerrosten ja matalan viskositeetin öljyn yhdistelmän avulla se pystyy pysäyttämään kaikki epäpuhtaudet 7 mikronista ylöspäin. Synteettiset suodattimet estävät yleensä 80 mikronin tai sitä korkeammat epäpuhtaudet. Nykypäivän tekniikalla parempaa suodatusjärjestelmää ei ole saatavilla!

Kaikki BMC-suodattimet ovat pestäviä. Tarjoamme pesuainetta ja öljyä, jotka sopivat erityisesti tähän tarkoitukseen.

Lue lisää

Sulje