Maksuvaihtoehdot

Tuote on lisätty ostoskoriin!

Product image

Jatka ostoksia
Siirry kassalle

Tuotekehitys tapahtuu tiloissamme, joka sijaitsee Nykvarnassa Tukholmassa

Nopeat toimitukset suoraan varastoltamme
Pätevä asiakastuki
Nopia toimitus
Asiakastuki

MAKSUVAIHTOEHDOT


Takaisin sisällysluetteloon


Huomaa, että kaikki maksuvaihtoehdot eivät ole käytettävissä kaikilla alueilla/kaikissa maissa!
Nähdäksesi mitkä maksuvaihtoehdot ovat käytettävissä juuri sinun maassasi, valitse yksi tai useampi tuote ostoskärryyn, mene kassalle, valitse asioitko yksityisasiakkaana vai yritysasiakkaana ja valitse sitten maasi osoitetiedoissa. Silloin maksuvaihtoehdot näkyvät kohdassa “Maksutapa”.

1.      Korttimaksu (VISA / MasterCard Nets:in kautta)

  • Alue/Maa: Kaikki muut paitsi Ruotsi (yksityiset ja yritykset), Suomi ja Norja (yksityiset)

Kortin suojakoodi, josta käytetään yleensä nimitystä CVV-koodi (Visa) tai CVC-koodi (Mastercard), on kolme- tai neljänumeroinen koodi, joka on yleensä kortin kääntöpuolella*. CVC-koodisi ei ole luettavissa kortin magneettijuovalta, mikä merkitsee, että jos pystyt ilmoittamaan CVC-koodisi ostosta tehdessäsi, sinulla on todistettavasti aito kortti kädessäsi. Maksun vastaanottaja tietää silloin, että sinä et ole petkuttaja, joka käyttää korttinumerogeneraattoria tai “skimmattua” kopiota kortistasi.  Skimmattu kortti on kortti, jossa kortin magneettinauha on kopioitu siten, että petkuttaja on manipuloinut maksukorttiautomaattia tai pankkiautomaattia.

* Visa, Mastercard, JCB, Diners Club ja Discover käyttävät kolmenumeroista koodia, joka on painettu kortin taakse.  American Express poikkeaa hieman, sillä siinä nelinumeroinen koodi on kortin etupuolella luottokorttinumeron yläpuolella.

2.      Klarna Checkout

Klarna

Tarjotaksemme sinulle Klarnan maksutapoja saatamme kassalla välittää henkilötietosi, yhteystiedot ja tilaustiedot Klarnalle, jotta Klarna voisi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Yhdessä Klarnan kanssa voimme tarjota erilaisia maksuvaihtoehtoja.
  • Maksa heti
  • Maksa myöhemmin
  • Pilko maksut

Klarna lähettää laskun sähköpostitse. Tätä maksutapaa käytettäessä Klarna tekee luottoarvion ja saat välittömästi tiedon siitä, onko ostosta mahdollista toteuttaa.

Lisätietoja Klarnasta ja Klarnan maksutavoista saat napsauttamalla alla olevia linkkejä:
Mikä on Klarna
Klarna asiakaspalvelu
Maksuvaihtoehdot

3.      PayPal

Kirjaudut PayPal-tilillesi ja maksat turvallisesti!

Lue lisää kuinka PayPal toimii napsauttamalla alla olevaa linkkiä:

Mikä on PayPal

4.      Lasku

Yrityksille ja järjestöille voimme tarjota maksua yrityslaskulla. Tämän maksutavan käyttö edellyttää erillistä sopimusta asiakkaan ja do88 Oy:n välillä. do88 saattaa selvittää luottotiedot ennen kuin tämä maksuvaihtoehto hyväksytään.  Maksuaika asetetaan yksilöllisesti.  Lähetämme muistutuksen, jos maksua ei suoriteta.  Jos maksua ei suoriteta muistutuksesta huolimatta, asia siirretään perintätoimistolle ja maksuun lisätään viivästyskorko (24 %/vuosi) ja muistutusmaksu .