BMC Kartio Ilmansuodatin

Tuote on lisätty ostoskoriin!

Product image

Jatka ostoksia
Siirry kassalle

Tuotekehitys tapahtuu tiloissamme, joka sijaitsee Nykvarnassa Tukholmassa

Nopeat toimitukset suoraan varastoltamme
Pätevä asiakastuki
Nopia toimitus
Asiakastuki

Moottori / Viritys / Ilmansuodattimet / BMC Kartio Ilmansuodatin

BMC TwinAir Ilmansuodatin

BMC on yksi maailman johtavista ilmansuodattimien tuottajista autoteollisuudessa, soveltuu sekä tie- että radalla ajamiseen.

BMC ilmansuodattimet on suunniteltu ja valmistettu antamaan korkeampaa ilmavirtaa verrattuna alkuperäisiin suodattimiin, ne suorittaa jopa alle puolet painehäviöstä verrattuna paperisuodattimiin. BMC ilmansuodattimet päästävät enemmän ilmaa moottoriin ja antaa samalla paremman suojan.

Suodattimet toimitetaan öljyttynä ja ne ovat käyttövalmiita heti toimituksen jälkeen. Ilmansuodattimilla on optimoitu suodatusalue, joka mahdollistaa sekä sivusuuntaisen että kartiomaisen ilman sisääntulon ja ne ovat sopivia kaikkiin auto- ja moottoripyöräsovelluksiin, ja niitä voidaan käyttää ilmamassamittareiden kanssa.

Suodattimet on valmistettu puuvillamateriaalista, joka läpäisee suuren ilmavirran, moni kerrosten ja matalan viskositeetin öljyn yhdistelmän avulla se pystyy pysäyttämään kaikki epäpuhtaudet 7 mikronista ylöspäin. Synteettiset suodattimet estävät yleensä 80 mikronin tai sitä korkeammat epäpuhtaudet. Nykypäivän tekniikalla parempaa suodatusjärjestelmää ei ole saatavilla!

Punainen kumi on erityisesti kehitetty kestämään lämpöä, iskuja ja tärinää.

Kaikki BMC-suodattimet ovat pestäviä. Tarjoamme pesuainetta ja öljyä, jotka sopivat erityisesti tähän tarkoitukseen.

Lue lisää

Sulje