Tietoa do88-yrityksestä

Tuote on lisätty ostoskoriin!

Product image

Jatka ostoksia
Siirry kassalle

Tuotekehitys tapahtuu tiloissamme, joka sijaitsee Nykvarnassa Tukholmassa

Nopeat toimitukset suoraan varastoltamme
Pätevä asiakastuki
Oma tuotekehitys
Nopia toimitus
Asiakastuki
Oma tuotekehitysdo88.fi on nettikauppa jonka omistaa ja hoitaa ruotsalainen yhtiö, do88 AB.

Olemme suhteellisen pieni yritys, jolla on juuret ja ydin Nykvarnassa. Siitä lähtien kuin aloitimme silikoniletkun myynnin 2007 olemme kasvaneet askel askeleelta. Sikäli meidän tietojen mukaan olemme tänä päivänä suurin silikoniletkujen jälleenmyyjä pohjoisella pallonpuoliskolla. Me varastoimme kaiken ja lähetämme maailmanlaajuisesti. Tämä on meidän juuret ja ydin. Ruotsalaisena yrityksenä ovat tietenkin Saab ja Volvo lähellä sydäntämme mutta tavoitteemme ja päämäärä ovat tietenkin pitemmälle. Viime vuosina olemme tehneet paljon työtä laajentaakseen valikoimaamme. Tähän mennessä meiltä löytyy 170 ainutlaatuista mallikohtaista letkusarjaa, mallikohtaista välijäähdytintä, öljynjäähdytintä, vesijäähdytintä jne. Kaikki, todellakin kaikki tuotteet on itse kehitetty meidän vaatimuksien ja kriteerien mukaan.

Meiltä löytyy myös enemmän. Liittyvät tuotteet jotka ovat mainitsemisen arvoisia ovat muovi liittimet, alumiiniputket, korkealaatuiset ruostumattomat letkunkiristimet, lämmön ohjaaminen, ilmansuodattimet, dump ja by-pass venttiilit arvostetulta GFB tuottajalta jne. Pyrimme olemaan ensisijainen vaihtoehto missä ja mitä tahansa asiakkaana etsit liittyen ajoneuvoihin liittyvät jäähdytys sovellukset, teolliset jäähdytykset ja paljon muuta.

Onko kysyttävää? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Palveluksessanne ovat osaava henkilökunta, tuttu tuotteisiin. do88 aloitti eräänlaisena vastapainona huonoon asiakaspalveluun joka leimaa monien muiden yritysten maineen. Me emme toimi niin vaan olemme täällä auttaaksesi sinua asiakkaana!


Vasemmalta oikealle: Pasi - Joel - Fredrik - Martin - Nils - Sebastian - Lukas - Hugo - Noah - Isak - Felix

Puhelin: 
(Puhumme Suomea!)
09 348 98 86

Aukioloajat:
08:00-16:30

Osoite:
do88 AB
Skälbyvägen 14
15535, Nykvarn
Ruotsi

Liiketoiminta tiedot:
do88 AB
Y-tunnus: 2987392-1
ALV-numero: FI29873921